website_kinderdagverblijf(1).png

Veiligheid. Het is een van de belangrijkste reden waarom ouders kiezen voor uw kinderdagverblijf of uw BSO. Een veilige website hoort daar zeker bij. Ouders willen dat ze hun kind aan u kunnen toevertrouwen en dat uw kind zichzelf zo prettig voelt, dat hij zich goed kan ontwikkelen. Tegelijk willen zij dat de privacy gewaarborgd is, zodat uw foto’s of video’s niet in verkeerde handen vallen. Joomla Veghel zorgt daarvoor met een website, speciaal ontworpen voor kinderdagverblijven en BSO’s.

Privacy website kinderdagverblijf
Speciaal voor ouders is er op de website een beveiligd gedeelte ingericht, waarop zij kunnen inloggen. Hier plaatst u bijvoorbeeld foto’s en filmpjes op een veilige plek. Ook mededelingen die alleen voor de ouders bestemd zijn kunnen hier geplaatst worden. U bepaalt zelf welke zaken in het afgeschermde gedeelte komen te staan en welke openbaar zijn. Het is een eerste vereiste voor een goede website, dat die veiligheid en privacy gewaarborgd zijn. Maar dankzij de diensten van Joomla Veghel krijgt u nog veel meer.

Geschikt voor desktop, tablet én smartphone
Bijna de helft van al het internetverkeer speelt zich tegenwoordig af op de smartphone. Toch zijn er nog veel websites die via het relatief kleine beeldscherm slecht te lezen zijn en daardoor verliest u bezoekers. Iedere website voor kinderdagverblijf en BSO komt door ons perfect in beeld, of dat nou via de laptop is, via een tablet of via een smartphone. Zo weet u zeker dat ouders en potentiële klanten iedere webpagina van uw kinderdagverblijf prettig kunnen gebruiken. Zo vinden ze precies de informatie die zij van uw kinderdagverblijf of BSO zoeken.

Stel uw team voor
De belangrijkste vragen van ouders aan een kinderdagverblijf of BSO zijn vaak: heeft u veel ervaring? Wie werken er bij u? Staan begeleiders nooit alleen op de groep? Speel hier makkelijk op in met een teampresentatie op uw website. Voeg makkelijk zelf foto’s toe met een kort verhaal van uw medewerkers. Zo weten de ouders meteen dat hun kind bij u in veilige handen is. Joomla Veghel geeft u standaard deze optie.

Multimedia toevoegen
Een website voor een kinderdagverblijf of BSO kan natuurlijk niet zonder multimedia-mogelijkheden. Plaats foto’s en filmpjes direct op uw eigen website (of in het beveiligde deel voor ouders). Joomla Veghel voegt ook meteen de links naar uw social media toe, zoals YouTube, Facebook en Pinterest. Zo hebben de ouders van nu direct alle informatie én inspiratie die zij zoeken.

Wat is er binnenkort te doen?
Heeft u leuke activiteiten gepland voor de kinderen op uw kinderdagverblijf of BSO? Dan zorgen we dat u makkelijk gebruik kunt maken van een evenementenkalender op uw eigen website. Laat ouders bijvoorbeeld lampjes meegeven als u lampionnen gaat knutselen, of een extra setje kleren op een zomerse modderdag. U vult eenvoudig zelf de gegevens in en u bepaalt precies wat er openbaar is en wat er in het besloten gedeelte terecht komt.

Een website voor iedereen...
Wij maken uw website geschikt voor iedereen. Voor uw team, voor de ouders die kinderen op uw kinderdagverblijf of BSO hebben en voor de ouders die op zoek zijn naar de beste plek voor hun kind. En voor iedereen betekent ook echt voor iedereen. Joomla Veghel bouwt haar websites volgens de internationale WCAG-richtlijnen. Dit betekent dat bijvoorbeeld ook blinden, slechthorenden en mensen met motorische beperkingen van de website gebruik kunnen maken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw webpagina’s in verschillende talen uit te voeren. Handig voor ouders met een andere taalachtergrond!

...en een website voor u
En natuurlijk krijgt u ook een website waar u zelf mee uit de voeten kunt. U beslist hoe uw website eruit gaat zien. Ook plaatst u zelf eenvoudig teksten, foto’s en video’s online. Het is zo eenvoudig, dat u of een stagiair van uw kinderdagverblijf dit gemakkelijk zelf doen. En komt u er toch niet uit, dan staan we natuurlijk klaar om u te helpen.
Meer weten over een website voor kinderdagverblijf of BSO?
Wilt u ook een complete, veilige website voor uw kinderdagverblijf of BSO? En ook nog een die goed bekeken wordt? Wilt u horen hoe ontzettend de kosten hiervoor meevallen? Neem dan contact op met Joomla Veghel, telefonisch of via het emailadres. Dan zorgen wij dat u de website krijgt die uw kinderdagverblijf of BSO verdient.