Webshop laten maken

Hebt u producten of diensten die u online wilt verkopen? Dan helpen wij u graag met het maken van uw webshop. Onze webshops zijn net als onze websites: snel, eenvoudig in gebruik en overzichtelijk voor uw klanten. Wij maken webwinkels met behulp van opensourcesoftware zoals WooCommerce in combinatie met WordPress, Joomla en HikaShop of Magento óf OpenCart. Net als bij onze websites zorgen wij ook hier voor een heldere structuur en duidelijke navigatie. 

Online betalingssysteem

Als u een webshop gaat beginnen, dan wilt u natuurlijk ook dat klanten online kunnen afrekenen. Voor een online betalingssysteem kunt u kiezen uit een contract met uw bank of een betaalprovider zoals Mollie. 

Wat hebt u hiervoor nodig?

  • KvK-nummer
  • btw-nummer
  • zakelijke bankrekening

Zodra dit is geregeld zorgen wij voor het technische aspect en koppelen wij het betalingssysteem aan uw website. Vanaf dat moment kunnen de bestellingen met Ideal worden betaald. 

Verzenden van pakketjes

Tot slot hebt u met een webshop ook te maken met het verzenden van pakketjes. Ook dit verwerken wij onzichtbaar in uw website, zodat u eenvoudig en snel uw pakketjes kunt verzenden.

Tot slot

Een webshop of webwinkel lijkt simpel, maar er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden en over na moet denken. Wij denken graag met u mee.

Wilt u ook een professionele webshop maken, of laten maken. Of wilt u meer contact over webdesign. Mail dan naar info@joomla-veghel.nl

Gerelateerde artikelen

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

info@joomla-veghel.nl

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26