Webdesign Veghel

Website of webshop!

Wilt u graag een website of webshop laten bouwen, maar hebt u daar zelf de tijd of de kennis niet voor? Wij nemen dit graag voor u uit handen en dat tegen zeer scherpe tarieven. Wij maken websites op basis van opensourcesoftware zoals Joomla of WordPress. De websites die wij maken zijn standaard geschikt voor alle schermen, dus voor zowel smartphone, tablet als desktop. Verder koppelen wij uw website aan uw social media én zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Nadat wij de website hebben opgeleverd kunt u zelf eenvoudig teksten toevoegen, teksten wijzigen of afbeeldingen uploaden.
Wat kost een website?

De kosten voor een nieuwe website zijn afhankelijk van uw behoeften, wensen en eisen. Wij kunnen u al een website aanbieden vanaf € 450,-. Een website met catalogus heeft u al voor € 475,-. Wij maken gebruik van reeds bestaande templates, zodat u snel online kunt. Deze templates voldoen aan de hedendaagse eisen en zijn technisch geoptimaliseerd dankzij HTML5 en CSS3.
Echter een website zonder hosting is als een auto zonder motor ... Hebt u nog geen hosting pakket? Wij helpen u graag verder.

Wie doet wat?

Wij gaan voor u aan de slag met het maken van de website die u graag wilt hebben. Wij zorgen voor een website met een heldere structuur, begrijpelijke navigatie en opvallende call-to-actions. Een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Ja, ik wil ook een mooie website! Neem dan contact op via 06- 10 86 32 14
Of vraag vrijblijvend een offerte aan! OFFERTEFORMULIER