Een Joomla website bestaat uit een interne technische structuur en het CMS. Je krijgt alleen met dit laatste te maken, waardoor je op een heel gebruiksvriendelijke manier artikelen kunt plaatsen, teksten aan kunt passen en bijvoorbeeld foto’s toe kunt voegen. Daarnaast kun je diverse plugins toevoegen binnen het CMS, waardoor een Joomla website heel professioneel in elkaar kan worden gezet. Aan de andere kant kun je de website altijd eenvoudig blijven beheren en zorg je er met enkele klikken voor dat deze altijd volledig up-to-date is en voldoet aan jouw wensen.

Nederlandstalige Joomla website

Uiteraard leveren we de Joomla website helemaal in het Nederlands op en heb je daarbij de mogelijkheid om zelf extra menu’s aan te maken of pagina’s toe te voegen. Aangezien het complete CMS gewoon in het Nederlands is staat alles duidelijk aangegeven en kun je ook je eerste Joomla website in een handomdraai inrichten. Met een van de Joomla templates zorg je er bovendien voor dat de website er precies zo uit komt te zien als hoe jij het in gedachten hebt. Je kiest voor een voordelige optie, maar kunt aan de andere kant rekenen op een resultaat dat professioneel oogt en werkt.

 

 

Geen kennis van HTML of scripts nodig

Een Joomla website is er voor iedereen, aangezien er totaal geen kennis van HTML of scripts voor nodig is. Men heeft de techniek zo ingericht dat je een online omgeving voor je krijgt, waarin precies duidelijk is wat je kunt veranderen en hoe je dat aan dient te pakken. Je hebt de volledige vrijheid met betrekking tot je website, maar je kunt daar op een heel gebruiksvriendelijke manier mee omgaan. Indien je kunt werken met Word zal je geen enkele moeite hebben met de Joomla website en zorg je er eenvoudig voor dat je online presenteert wat je wenst.

Zoekmachineoptimalisatie

Uiteraard zorgen we er binnen je Joomla website voor dat je optimaal gevonden worden binnen zoekmachines als Google. Je hebt de beschikking over een groot aantal plugins op dit gebied, maar je website wordt in ieder geval voorzien van zoekmachinevriendelijke URL’s. De structuur van de website draagt op die manier bij aan je vindbaarheid, iets wat Google enorm waardeert. Zo zorg je ervoor dat je website ook daadwerkelijk gevonden wordt door je doelgroep. Met een Joomla website kies je op een eenvoudige manier voor een professioneel geheel, dat je zelf verder kunt optimaliseren en waar je op een gemakkelijke wijze gebruik van kunt maken.