Een Joomla website bestaat uit een interne technische structuur en het CMS. Je krijgt alleen met dit laatste te maken, waardoor je op een heel gebruiksvriendelijke manier artikelen kunt plaatsen, teksten aan kunt passen en bijvoorbeeld foto’s toe kunt voegen. Daarnaast kun je diverse plugins toevoegen binnen het CMS, waardoor een Joomla website heel professioneel in elkaar kan worden gezet. Aan de andere kant kun je de website altijd eenvoudig blijven beheren en zorg je er met enkele klikken voor dat deze altijd volledig up-to-date is en voldoet aan jouw wensen.

Nederlandstalige Joomla website

Uiteraard leveren we de Joomla website helemaal in het Nederlands op en heb je daarbij de mogelijkheid om zelf extra menu’s aan te maken of pagina’s toe te voegen. Aangezien het complete CMS gewoon in het Nederlands is staat alles duidelijk aangegeven en kun je ook je eerste Joomla website in een handomdraai inrichten. Met een van de Joomla templates zorg je er bovendien voor dat de website er precies zo uit komt te zien als hoe jij het in gedachten hebt. Je kiest voor een voordelige optie, maar kunt aan de andere kant rekenen op een resultaat dat professioneel oogt en werkt.

 

 

Heb je al een Joomla website, of wil je je nieuwe website voorzien van een professionele uitstraling? Kies dan voor een Joomla template waarmee je een professioneel ontwerp aanschaft, tegen een prijs die past bij een eenvoudig Content Management Systeem (CMS). Joomla biedt het beste van twee werelden, waarbij je bovendien de mogelijkheid hebt om naar wens extensies toe te voegen. Je profiteert in ieder geval van een overzichtelijke indeling, in de kleuren die je het best aan weten te spreken.

Ook met betrekking tot de kleuren valt er met een Joomla template ontzettend veel te kiezen. Ga je voor een ontwerp in het stijlvol wit of strakke zwart, of kies je aan de andere kant juist voor een van de ontwerpen waar meer kleur in naar voren komt? De keuze is aan jou, waardoor je er met een Joomla template voor zorgt dat de website er precies zo uit komt te zien als je wenst. Zorg er daarbij bijvoorbeeld voor dat het kleurenschema past bij de boodschap die je over wenst te brengen, of aansluit bij het logo dat je gebruikt.

Een Joomla template zorgt voor een overzichtelijke indeling van het geheel, op basis van een moderne blik op het internet. We houden ervan de meest belangrijke informatie centraal aan te bieden en gebruik te maken van zijkolommen om bijvoorbeeld recente reacties te vermelden, of de nieuwste artikelen aan te duiden. Een Joomla template is al voorzien van een dergelijk overzichtelijke indeling, waardoor je daar zelf niet over na hoeft te denken. Uiteraard bestaat er meer dan voldoende variatie in de verschillende templates, waardoor je een exemplaar kunt kiezen dat goed aansluit bij je wensen. Je kunt de indeling gedeeltelijk aanpassen, waardoor je bovendien behoorlijk veel vrijheid hebt.

Binnen een Joomla template heb je een grote mate van vrijheid, onder andere vanwege het grote aantal extensies dat je kunt gebruiken. Je kunt een template zien als een sjabloon, dat zorgt voor het geraamte van de website. Er ontstaat een duidelijke indeling, waar je vervolgens de elementen in kunt ‘hangen’ die je wenst. Voeg zelf een gastenboek toe, of zorg ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de sociale media. Binnen een Joomla template is het allemaal mogelijk, waardoor je kiest voor een interessante oplossing die voor een professionele uitstraling van het geheel weet te zorgen.