Online toepassingen

Met een basis website van Joomla heb je zowiezo al een krachtpatser in handen. Want Joomla is het populairste CMS systeem van het moment. Niet alleen om zijn gebruiksvriendelijkheid. Maar je kunt je Joomla website ook nog eens uitbreiden met een van de vele Joomla componenten. Een component is een applicatie (software) die je binnen je eigen Joomla website kunt installeren. Met een component bouw je een extra functionaliteit in binnen jouw website.

Watchful heeft de meest gebruikte Joomla componenten van 2020 op een rijtje gezet. Bekijk hier de top 20 extensies van Watchful.

En wij van Joomla-Veghel hebben zo onze eigen top 3. Drie krachtpatser die jouw website naar een nog hoger niveau tillen.

Wil je af en toe een nieuwsbrief uitsturen? Of zoek je een tool die je helpt met je e-mailcampagnes? AcyMailing is precies wat je nodig hebt. Wij installeren en integreren de extensie in je Joomla- of WordPress-website. Zo hoef jij alleen de inhoud van de mail te bedenken.

Wil je een digitaal formulier op je website, bijvoorbeeld op je contactpagina? Of een complex formulier van enkele pagina’s? Maak het simpel voor jezelf en installeer RSForm!PRO. Of nóg makkelijker: schakel ons in voor de installatie en integratie.

Staan er op je website downloadbare bestanden? En zoek je een tool om die netjes te beheren en organiseren?
Kies dan voor DOCman. En laat de installatie aan ons over. Zo bespaar je jezelf tijd en moeite.

Met DOCman creert u in een handomdraai een eigen intranet. Stay Organized and Easy to use

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26

Hoe kunnen wij u helpen?

Chat met ons op WhatsApp
Close and go back to page