Lees alle ins en outs over deze nieuwe release op joomla.org en ontdek de nieuwe mogelijkheden die Joomla 3.7 te bieden heeft.

Bent u ook op zoek naar een Joomla website neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar

makeup

Slimme ondernemers kiezen voor een kant-en-klaarwebsitepakket. Hiermee kunt u uw bedrijf direct succesvol presenteren. Dit noemen wij ont zorgen: naast de verplichte zaken zoals een domeinnaam, supersnelle SSD-webhosting en een e-mailpakket krijgt u van ons een sprankelend logo en een eigen huisstijl. Tot slot voorzien wij uw website ook nog eens van pakkende teksten, marktgericht, bekend voor uw doelgroep en geoptimaliseerd voor Google.

Start App is een kant en klare Joomla! template voor de presentatie van je mobiele app, bedrijfs- of productpresentatie. De template bevat alle wat je nodig hebt om een product of dienst te presenteren op een website. De Joomla template bied voldoende modules voor een optimale presentatie. Niet alleen van je producten of diensten maar ook voor video's, testimonials en screen shots.

In deze release worden 3 security issues en 3 bug fixes opgelost. Verder zijn er geen wijzigingen doorgevoerd. Het advies is om te updaten naar Joomla 3.6.5 Maar maak eerst een backup van je Joomla website voor dat je de update gaat uivoeren. Lees hier meer over deze update

Heb je problemen met Two-Factor Authentication encryption op je Joomla! website? Installeer dan Jooma! 3.6.4. Dit betreft een security release, bug fix voor Joomla! 3.6.3.

Vergeet niet te backuppen!. Veel Joomla! plezier.

Vandaag is Joomla! 3.6.3 vrijgegeven. In deze bug fix release gaat het met name over de reparatie van de backward compatibility-fout plus een aantal fouten die tijdens de laatste release van 3.6.2 zijn geconstateerd.

Deze Joomla plugin maak het plaatsen van een YouTube of Vimeo filmpje wel erg gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het kopieren van de link. Plak deze vervolgens in uw artikel of aangepaste html module. Uiteraard is het responsive en past de ingesloten YouTube of Vimeo video zicht automatisch aan. Deze video plugin voor Joomla is gratis te downloaden op de website van DJ-Extensions.com

 

Ook wij van Joomla Veghel hebben regelmatig te maken met meertalige websites. Met een meertalige website bereik je zowiezo een groter publiek en het houd je bezoekers ook nog eens langer op je website. Wat weer ten goede komt van je conversie, mits de vertaling correct is uitgevoerd.

Joomla! 3.6.1 is nog niet opgedroogd of de volgende release dient zich al aan. Joomla! 3.6.2 Dit betreft een bug fix. Zo was het voor PHP 5.3 gebruikers niet mogelijk om in te loggen en waren er problemen met email cloaking.