Joomla! service

Webdesign en website onderhoud

Ben je op zoek naar Joomla service, bijvoorbeeld omdat je de website opnieuw wilt laten ontwerpen, of je een eigen webshop op wilt zetten? Wij werken altijd naar de wensen en behoeften van onze klanten en zorgen voor concrete afspraken, bijvoorbeeld met het oog op kwaliteit. Laat je webdesign door ons ontwikkelen, of besteed het website onderhoud aan ons uit, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Effici├źntie en effectiviteit staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor je kunt rekenen op een scherpe prijs, voor een uitstekende Joomla service.

e-Commerce oplossingen

Tot onze Joomla service behoren bovendien diverse e-commerce oplossingen, waarmee we er graag voor zorgen dat je kunt profiteren van de transitie van offline naar online verkopen. We winkelen alsmaar meer online en zonder een goede webshop wordt het als winkelier steeds lastiger om een netto omzet te behalen. Wij kunnen je diverse e-commerce oplossingen bieden, waarmee we er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een handig betaalsysteem aanwezig is, of klanten de mogelijkheid hebben aanverwante producten aan te klikken, die passen bij hun zoekgedrag. Het is de combinatie van deze e-commerce oplossingen die ervoor zorgt dat wij je een uitgebreide Joomla service aan kunnen bieden, waar je echt wat aan hebt.

Redesing en migration

Ten derde kunnen we je binnen de Joomla service van dienst zijn met redesign en migration. Heb je op dit moment een website, maar ben je niet tevreden met de uitstraling hiervan? Laat ons een redesign maken, waarmee we je website een make-over kunnen geven. We zorgen op die manier voor een moderne en stralende uitstraling, zoals die past bij een website van deze tijd. Daarnaast kunnen we je binnen onze Joomla service van dienst zijn met migration, bijvoorbeeld wanneer je je huidige website graag om wilt zetten naar het handige Joomla CMS waar wij mee werken.

Schakel professionals in voor webdesign en website onderhoud

redesign, onderhoud, beheer, migratie, online formulieren, e-commerce, catalogus, migratie enz.?
Mail snel naar info@joomla-veghel.nl

Bellen of appen mag natuurlijk ook naar 06-10863214

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

info@joomla-veghel.nl

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26