Welk cms systeem past bij mijn website

Welk cms systeem past bij mijn website

Welk systeem moet ik gebruiken voor mijn website? Wat is gebruiksvriendelijk. Wordpress wordt veel geprezen, maar Joomla is veel beter, sneller en uitgebreider. Jimdo, Wix en Weebly zijn handig, want het is ‘drag en drop’, maar om uit die systemen het optimale te halen is weer lastig.

Wij in Veghel ontwerpen onze websites op basis van Joomla!. Wat is Joomla! en wat kan je allemaal met Joomla!

Joomla is een Content Management Systeem (CMS). Het is een open-source platform waarmee gebruikers webpagina's kunnen maken en beheren zonder dat ze uitgebreide programmeerkennis nodig hebben. Met Joomla kun je inhoud toevoegen, bewerken en publiceren, evenals de structuur en het ontwerp van je website beheren. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van websites, blogs, online winkels en andere online toepassingen.

Met Joomla kun je verschillende dingen doen, zoals:

  1. Content beheren: Je kunt de inhoud van je website beheren, zoals artikelen, afbeeldingen, video's, audio en andere multimedia-inhoud.

  2. Website ontwerpen: Je kunt de structuur en het ontwerp van je website beheren, inclusief de lay-out, kleuren, lettertypen en stijlen.

  3. Extensies installeren: Je kunt verschillende extensies installeren, zoals plug-ins, modules en componenten, om de functionaliteit van je website uit te breiden.

  4. Gebruikers beheren: Je kunt gebruikersaccounts aanmaken en beheren, inclusief het instellen van gebruikersrollen en toegangsrechten.

  5. Multilingual support: Joomla biedt ingebouwde ondersteuning voor meertalige websites.

  6. E-commerce functionaliteit: Joomla heeft verschillende extensies die je kunt gebruiken om een online winkel te maken en te beheren.

  7. SEO-optimalisatie: Joomla heeft ingebouwde functies voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarmee je de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website kunt verbeteren.

  8. Beveiliging: Joomla heeft verschillende beveiligingsfuncties om je website te beschermen tegen aanvallen en bedreigingen.

Kortom, met Joomla kun je een breed scala aan websites maken, van eenvoudige blogs tot complexe webapplicaties en online winkels.

Ben jij ook op zoek naar een Joomla Website? Wij helpen je graag verder.

Mail snel naar info@joomla-veghel.nl

Bellen of appen mag natuurlijk ook naar 06-10863214

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

info@joomla-veghel.nl

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26