Voeg een slideshow, video of audio bestand toe aan je website

Wil je multimedia toevoegen aan je Joomla website, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Wij kunnen je hier meer over vertellen en je bijvoorbeeld helpen bij het integreren van een fotogalerij, of het plaatsen van een slideshow.

Je hebt op die manier de mogelijkheid om diverse foto’s op je Joomla website te tonen, bijvoorbeeld van de diensten die je aanbiedt.

Denk daarnaast aan de mogelijkheid om recent afgeronde projecten met een foto te presenteren; een foto zegt immers meer dan 1.000 woorden. Joomla en multimedia gaan op een uitstekende manier samen, iets wat we je graag laten zien.

Filmpjes en Joomla

Ook filmpjes en Joomla vormen een zeer gelukkige combinatie. Er zijn voor het Joomla CMS talloze plugins beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van je website. Laat filmpjes afspelen op bepaalde dienstenpagina’s, of zorg ervoor dat je op de homepage de aandacht kunt trekken. Filmpjes vormen een ‘rijke’ manier van content, waardoor je bovendien optimaal kunt werken aan de vindbaarheid van je website. Wij helpen je graag met het toevoegen van filmpjes in Joomla, bijvoorbeeld met behulp van een plugin.

Muziek in Joomla

Tenslotte kunnen we muziek in Joomla voor je toevoegen, waardoor je een prettige song kunt laten spelen op het moment dat bezoekers je website benaderen. We maken ook daarvoor gebruik van een plugin, waarmee er bijvoorbeeld MP3-bestanden kunnen worden afgespeeld. Wat je wensen op het gebied van Joomla en multimedia ook zijn, wij kunnen je er uitstekend mee van dienst zijn. We adviseren je over de mogelijkheden, of wijzen je direct op een plugin, die we bovendien voor je kunnen installeren.

Een mooi voorbeeld van muziekbestanden op je website vind je op https://www.energystudio.nl/idears/projecten

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, voor de combinatie van Joomla en multimedia.

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

info@joomla-veghel.nl

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26